Voorstelling

Afbeelding

Don Juan

deze (opera-)voorstelling kan jouw valentijn maken of kraken

DESCHONECOMPANIE

 

Drie acteurs, een zangeres en een pianist vertellen het verhaal van ladykiller Don Juan, een man die op slinkse wijze vrouwenharten verovert om ze dan doodleuk te vertrappelen. Hij is er in geslaagd om, in vrede met zichzelf, steeds te volgen wat zijn lusten hem ingeven. Anderen leven met een ander
idee over de liefde. Toch dringt zo iemand binnen in je leven, in je bed, op je huwelijksdag, in je idee van de eeuwige trouw.

‘Don Juan’ is een opera en niet zomaar eentje. Mozarts opera ‘Don Giovanni’ wordt helemaal open gebroken en schaamteloos gemixt met tekst uit Molières Don Juan en het libretto van Lorenzo Da Ponte. De snelle opeenvolging van een vertalende theatertaal, lichtvoetige verkleedpartijen, misverstanden, aria’s van verstilde emotionele momenten en indrukwekkend samenspel, zorgt ervoor dat deze opera wonderwel werkt voor een breed publiek vanaf 14 jaar.

Van/met: Tom Goossens (regie en concept), Wouter Deltour (muzikale leiding), Mitch Van Landeghem, Flor Van Severen, Carine van Bruggen en Celine Debacquer (spel), Wouter Deltour (piano), Wannes Gyselinck, Kris Van Trier (mentor)

 

“Don Juan toont hoe opera straf kan glanzen zonder dat er ook maar één flinter bladgoud op of naast de scène te bespeuren is.” (Els Van Steenberghe in Knack Focus)

19u45 - gratis inleiding op de voorstelling

 

Valentijnsmenu

Het Plotercafé serveert net voor de voorstelling een Valentijnsmenu.

Doe je partner een fijn Valentijnscadeau met lekker eten en een toffe voorstelling.

Reserveer voor het eten Aperitief + tapazbordje - Hoofdgerecht - Dessert aan € 19,00 per persoon.

reserveren kan je op www.ccdeploter.be/valentijnsmenu 

Plaats

CC De Ploter

Info

DatumBasisprijsAbo/+65 prijs-26Mijn Event Link
donderdag, 14 februari, 2019 - 20:30
14.00€
12.50€
11.00€

Reageer

A