Voorstelling

Afbeelding

Even Goede Vrienden (t.v.v. AntikankerFonds)

een interactieve, humoristische show met hier en daar - als we niet oppassen - wat ruimte voor ontroering

Otto-Jan Ham

 

Er doen al jaren enkele zeer hardnekkige geruchten de ronde over Otto-Jan Ham. De meeste daarvan zijn absoluut waar. Maar … er is wellicht nog veel meer smeuïgs dat je niet wist. Misschien is het tijd dat je Otto-Jan wat beter leert kennen. En hij jou, het mag tenslotte van twee kanten komen. Wie weet ontstaat er wel een waardevolle vriendschap? Of je komt er samen achter dat het beter is om ‘mekaar voorlopig niet meer te zien’. Even goede vrienden. Of net niet. Enfin, we komen er wel uit.

“Wild konijn. Brutale bink. Vlaanderen heeft genoeg aan die twee trefwoorden om bij Otto-Jan Ham uit te komen.” (Psychologies)

 

DE OPBRENGST VAN DEZE VOORSTELLING GAAT INTEGRAAL NAAR DE WARMSTE WEEK (t.v.v. AntiKankerFonds)

 

Het ANTIKANKERFONDS is een Belgische non-profit organisatie dat aan wetenschappelijk onderzoek doet naar kankerbehandelingen, met name via klinische studies. Het fonds wil meer opties voor de behandeling van kankerpatiënten, vooral waar de noden het grootst zijn en andere partijen geen interesse hebben om commerciële of praktische redenen. De onderzoekers van het Antikankerfonds verenigen kennis en vergroten slagkracht door wereldwijd samen te werken met universiteiten, ziekenhuizen, professionals en andere kankerorganisaties en ijveren er voor om ingezamelde middelen in te zetten waar er betekenisvol vooruitgang kan geboekt worden in de strijd tegen kanker. Het fonds werkt ook als internationaal kenniscentrum rond kankerbehandelingen en werkt mee aan nationale en Europese beleidsvorming. De werking van het fonds wordt betaald door oprichter en bezieler Luc Verelst. Alle donaties gaan rechtstreeks en exclusief naar het onderzoek.

Bij het Antikankerfonds werken een vijftiental wetenschappers, dokters en andere professionals, het bestaat 10 jaar en is gebaseerd in Strombeek. De organisatie werkt vooral achter de schermen en doet geen grote campagnes waardoor het minder bekend is bij het grote publiek.

Meer informatie via antikankerfonds.org

Plaats

CC De Ploter

Info

DatumBasisprijsMijn Event Link
vrijdag, 8 februari, 2019 - 20:30
20.00€

Reageer

A