Voorstelling

Afbeelding

Klutserkrakkekilililokatastrof

fABULEUS & Ballet Dommage

 

Deze voorstelling kunnen we je niet beter introduceren dan met de woorden van recensent Wouter Hillaert (De Standaard)

“Als een pakezel, bedolven onder volle Ikea-tassen, waggelt Katrien Valckenaers de lege scène op. Algauw volgt haar maatje Maxim Storms als twee opstekende benen uit een hoge doos, met in zijn zog nog vele andere gekke decorstukken (…) Lilo en Klut zijn twee zigeuners-kermisklanten met een pikkendieftaaltje van Engels, Italiaans en West-Vlaams. “J'ai una dreama”, verzucht Klut tegen Lilo. Zij wil naar Amerika, hij weet zelfs niet waar dat ligt. Uit armoe entertainen ze ons dan maar. Opera, Eurosong, Tom en Jerry, moderne dans, Bumba, kermis met de flosj: alles is goed om het publiek te vermaken en wat ‘klutters’ lichter te maken.

Klutserkrakkekilililokatastrof is (..) een montere medley, een etalage van actjes, een omgevallen verkleedkoffer. Liever drie pruiken dan één rode draad. (…)

Maar wat een belevenis! Storms en Valckenaers hebben het. En eindregisseur Filip Bilsen heeft het extra aangeboord: de verbeelding, de timing, het spelplezier, de vrijgevigheid om hele families voor het leven te winnen voor theater. Een wervelende opkikker.”

Een zigeunerverhaal in de nostalgische sfeer van rondtrekkend theater over de vrolijke chaos van twee personages met een niets ontziende passie voor het podium..


Vragen of interesse ? Mail ons op info@ccdeploter.be

#Datum

donderdag, 25 januari, 2018 - 13:30

#Doelpubliek

derde en vierde leerjaar