Voorstelling

Afbeelding

Once Upon a Time in Hollywood - GEANNULEERD

de ploter, ook jouw buurtcinema

Once Upon a Time in Hollywood - GEANNULEERD

 

Deze voorstelling is geannuleerd het centrum is voor publiek gesloten tot 3 april vanwege het Covid-19 virus.

Voor de laatste update over het Coronavirus kan je terecht op de site van de gemeente.

De zomer van 1969. Een tv-acteur, Rick Dalton genaamd, heeft slechts in een succesvolle westernserie gespeeld en verlangt naar meer succes. Cliff Booth, zijn rechterhand en stuntman, verlangt echter ook naar een filmcarrière. Het verhaal van Dalton doorkruist de moord op zijn buurvrouw Sharon Tate en vier van haar vrienden door de Charles Mansons sekte.

Quentin Tarantino doet het opnieuw: Once Upon a Time in Hollywood, zijn meanderende portret van een handvol kleurrijke figuren in het Los Angeles van 1969, is een van de beste films uit zijn carrière. Minder geweld, meer ziel. “De Morgen”

Met Leonardo DiCaprio, Brad Pitt en Margot Robbie

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Vóór de film kan je in het Plotercafé genieten van een lekkere TARANTINOburger (veggie/rund) aan € 15 en voor de kinderen zijn er MINUSCULburgers voor €9 geserveerd met de GODDELIJKE verse HOME MADE ovenwedges. 
Graag wel een mailtje of een belletje naar  0473 97 66 16 - reserveren vóór 25 maart!
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Plaats

CC De Ploter - Kerkstraat 4 - 1742 Ternat

Info

DatumBasisprijsAbo/+65 prijs-26
woensdag, 8 april, 2020 - 20:30
6.00€
5.00€
5.00€

Reageer

A

#Kijk op Youtube