Voorstelling

Afbeelding

S.O.L.I.D.A.I.R Samen tegen armoede (première)

geen donderpreek of treurtocht, maar een rijke, eerlijke en hoopvolle muzikale reis over het thema armoede, met een top-band

Eva De Roovere, Jonas Winterland, Elvis Peeters en Neeka

 

Welzijnszorg strijdt 50 jaar tegen armoede en dat wordt gevierd met een prachtige cd waarop enkele van de mooiste stemmen van Vlaanderen te horen zijn: van Stef Kamil Carlens en Mauro Pawlowski tot Neeka en Axl Peleman. Live kan je het zangtalent ontdekken van schrijver Elvis Peeters, je laten meevoeren door het hemelse geluid van Eva De Roovere, onderduiken in de fluisterwereld van Jonas Winterland en het enthousiasme van Neeka aan den lijve ondervinden. Het gros van de songs werd geschreven door Lennaert Maes (Lenny & de Wespen), die via workshops en interviews authentieke verhalen verzamelde voor dit project. Samen met Andries Boone (MandolinMan, Ballroomquartet) producete hij de cd en omkaderde hij dit mooie project.

Ken je ‘caffè suspeso’?
Een tweede kop koffie die je in een bar vooruit betaalt voor iemand die het goed kan gebruiken, als een anonieme daad van naastenliefde. Deze mooie traditie ontstond in Napels waar iemand die geluk had twee koffies betaalde en er maar eentje consumeerde.

Kunnen wij in Ternat een ‘ticket suspeso’ laten ontstaan?
Betaal jij een toegangskaartje voor iemand als anonieme daad van zorgzaamheid? Wij zorgen ervoor dat jouw extra ticket op de juiste plek terechtkomt en jij zit die avond met een extra warm gevoel in de zaal. Proberen?
Koop tickets voor jezelf en koop achteraf een ‘ticket suspeso’ bij voor 12 Euro.

Praktisch:

Stel je abonnement samen, voeg je e-mailadres in en daarna kan je in het extra veld het aantal 'ticket suspeso' aanduiden. Na betaling krijg je jouw ticket(s) en maak je iemand blij met een ticket voor een voorstelling in CC De Ploter.

Plaats

CC De Ploter - Kerkstraat 4 - 1742 Ternat

Info

DatumBasisprijsAbo/+65 prijs-26Prijs infoMijn Event Link
donderdag, 21 november, 2019 - 20:30
18.00€
16.00€
14.50€
ticket suspeso €12

Reageer

A

#Luister op Spotify

#Kijk op Youtube