Vrijwilligers

VRIJWILLIGERSWERK IN CC DE PLOTER  

Deze vrijwilligerswerking is een heel fijne versterking van het Ploterteam. CC De Ploter heeft verschillende soorten vrijwilligers.

1. Een ploegje van een 15-tal vrijwilligers, die helpen achter de schermen en bij de organisatie van voorstellingen en evenementen. Deze vrijwilliger wordt ingezet in de vestiaire, voor ticketcontrole, bij recepties, voor het onthaal van de bezoekers… Er wordt aan deze Plotervrijwilliger geen onkostenvergoeding uitbetaald, maar hij/zij heeft wel recht op een vrijkaart voor een voorstelling. Deze vrijwilliger wordt aangesteld door het schepencollege.

2. Monitoren bij de kindertweedaagsen, in samenwerking met Jeugddienst Ternat. Deze vrijwilliger wordt aangesteld door het schepencollege en ontvangt een vrijwilligersvergoeding via de jeugddienst.

3. Inhoudelijke vrijwilligers (vb voor cursussen/workshops…). Deze vrijwilliger kan een onkostenvergoeding ontvangen voor het geven en/of voorbereiden van een workshop. Deze vrijwilliger wordt aangesteld door CC De Ploter.

4. Bestuurders van vzw CC De Ploter. Deze vrijwilligers ontvangen een onkostenvergoeding voor de vergaderingen die ze bijwonen. Deze vrijwilliger wordt aangesteld door CC De Ploter.
Enkele afspraken voor al onze vrijwilligers:
-De vrijwilliger is verzekerd voor burgerrechterlijke aansprakelijkheid en lichamelijke ongevallen .
-De vrijwilliger is ingeschreven in het vrijwilligersregister.
-De vrijwilliger is gehouden tot een geheimhoudingsplicht betreffende geheimen die de vrijwilliger verneemt tijdens de vrijwilligersactiviteit zoals bepaald in art.458 van het Strafwetboek. 

Interesse om ook Plotervrijwilliger te worden? 
Stuur ons een mailtje: info@ccdeploter.be .