MUZIEKTHEATER DE KOLONIE

DE WOORDENAAR

”Bruno Vanden Broecke doet het opnieuw: in het jazzy ‘De woordenaar’ neemt de rasverteller je mee naar een fout gelopen trouwfeest."  (De Standaard)

‘De Woordenaar’ is een explosieftheaterconcert waarin Bruno Vanden Broecke een man is met een missie. Een lichtend voorbeeld om te volgen. Wat hij te bieden heeft, is niets minder dan een handleiding voor ons leven. Omsingeld door 4 topmuzikanten en een20-tal instrumenten duikt hij onder in het leven van alledag, in uw leven, zoals het is of zoals u dacht dat het was.

De Woordenaar is een daverende combinatietussen swingende woorden en sprekende muziek. Bo Spaenc zet het muzikale hekkenwerk uit met ruimte voor improvisatie.

Elke voorstelling is De Woordenaar een nieuw, uniek muziektheaterfeest.

“’De Woordenaar’ is een combinatie waar geen speld tussen de krijgen valt. De timing verraadt vakmanschap, het evenwicht tussen solo en samenklank een teamprestatie van een hogere orde. Vanden Broeckes trouwpartij mag dan in mineur eindigen, zijn huwelijk met Muziektheater De Kolonie is er eentje dat toeters en bellen verdient.” (Gilles Michiels - De Standaard ****)

CREDITS:

Tekst, Spel & Concept: Bruno VandenBroecke
Compositie & Concept: Bo Spaenc
Livemuziek: Bo Spaenc, Pol Vanfleteren, Johan Vandendriessche & Dante Verspaendonck of Amber Meert

Met steun van de Vlaamse Gemeenschap

19u15 - inleiding op de voorstelling in de Polyvalente Ruimte