De Ploter in tijden van Corona

Update 23/10: Strengere maatregelen om te kunnen blijven doen waar we goed in zijn? Daar zorgen we voor. We laten 2 stoelen vrij tussen bubbels. Verder blijven we de regel hanteren om de rij voor en achter je bubbel leeg te laten. Kom je met niet-gezinsleden of mensen die niet tot jouw 'nauwe contact' horen, dan kunnen we jouw oorspronkelijke bubbel opsplitsen. Laat ons in dat geval liefst op voorhand iets weten via info@ccdeploter.be . Zo kunnen we dit goed voorbereiden.

We kijken er naar uit jou te mogen verwelkomen in zo veilig mogelijke omstandigheden.

De deuren van onze schouwburg staan eindelijk terug open. Nog niet zo wijd open als we zouden willen maar we kunnen toch al een deel van ons programma brengen. Hoe we dit op een zo veilig mogelijke manier organiseren kan je in onze draaiboeken lezen. 

We volgen de berichtgeving en de richtlijnen van de federale en lokale overheden op de voet en vertalen deze naar een draaiboek op maat van ons huis. Je vindt ze op deze pagina terug bij 'downloads'.  Er is ook een samenvatting specifiek voor iedereen die onze lokalen willen gebruiken en een voor huurders van onze schouwburg.

We baseren ons hierbij voornamelijk op het basisprotocol Cultuur en de Sectorgids Cultuur. We willen ook CC De Werft in Geel bedanken voor hun input.

Dit zijn uiteraard ‘levende’ documenten die wijzigen naargelang de situatie. Op deze nieuwspagina zal je telkens de recentste versies van de draaiboeken vinden.

Bij vragen kan je altijd terecht bij ons onthaal of de corona contact van De Ploter frank.deblock@ccdeploter.be .

 

 

Gepubliceerd opza 22 aug - 12u03