Plotercafé

Een snelle hap voor een concert, een 'blijven plakken' na een vergadering, een verse middaglunch, verder kennismaken met medecursisten na een workshop, wat werken als het thuis te hectisch wordt, met ouders die in het WZC wonen een kaastaartje eten, napraten na een inspirerende theatervoorstelling, de maandelijkse veggie-fridays... ons Plotercafé is er allemaal dé plek voor.
Je kan er van maandag t.e.m. vrijdag (op zaterdag als er voorstellingen zijn) terecht voor een kleine eetkaart, alles vers en huisgemaakt, op een zo duurzaam mogelijke manier. Kokkin An kookt met een sterke voorkeur voor streekproducten, korte-keten (zoals van Plukplek), bio en fair trade. Zoet of hartig, voor de kleine of grote honger.
Aan de toog bij Katleen vind je heerlijke lokale bieren en sappen, koffie van Oxfam en thee van Duizendblad.

Het Plotercafé draait gedeeltelijk op vrijwilligers. Zin om ons team te komen versterken? We zoeken zowel mensen die een langer engagement kunnen geven, als vrijwilligers die op korte piekmomenten kunnen invallen. Zowel voor overdag als voor 's avonds. Mail ons op info@ccdeploter.be voor meer info of kom langs en spreek iemand aan achter de toog.