Plotercafé

Seizoen 2022-2023
Er zijn enkele nieuwigheden die we u niet willen onthouden:

Voorstellingen:
Tijdens sommige voorstellingen maken we gebruik van een nieuw concept:
‘de artiest kiest het menu’

De formule:
De artiest kiest wat hij wil eten vóór de voorstelling in de Ploter.
Indien je wenst te genieten van een avondje uit in thema van de voorstelling, reserveer dan tijdig je tafeltje of neem contact op met het Plotercafé.

Je betaalt 25€ per persoon; hoofdgerecht en dessert, amuse vooraf wordt door het Ploter Café aangeboden. Indien je een alternatief menu wenst te nemen, contacteer ons dan even.

Ook belangrijk om weten, de keuken sluit haar deuren om 19u15. Laatste reservatie wordt aanvaard tot 18u50, zo heb je voldoende tijd om rustig te dineren.

Seniorenlunch:
Bij elke seizoenswisseling nodigen we onze senioren uit om gezellig te lunchen in ons Plotercafé. Het menu kan je terugvinden op facebook, in het café of op de Ploterpagina. Inschrijven kan aan de toog of via deze link.
We proberen ook met elke lunch iets anders te brengen, zoals een vleugje poëzie, muziek, kunst of … Wees er snel bij want de plaatsen zijn beperkt!!

Ploterbrunch:
Elke 3de zondag van de maand organiseren we samen met CC De Ploter de Ploterzondagen! Je kan inschrijven voor de brunch met verse, lekkere en zo veel mogelijk lokale of huisbereide gerechten voor 20€/p.p. volwassenen en voor de kinderen tot 12 jaar; 12€. De allerkleinsten tot 2,5 jaar zijn gratis!

Spelletjesavond:
Samenkomst met vrienden, familie, gezin of compleet onbekenden uit de buurt! Je brengt zelf je spelletjes mee of je kan eentje kiezen uit de spelletjeskist.
Van manillen, wiezen tot cluedo of lach je rijk! Alle spelletjes zijn welkom!
Tijdens deze avonden biedt het Plotercafé verse huisbereide pizza’s aan, 18€ per pizza (salami, 4 kazen, marguerita, bolognaise, zeevruchten). Graag op voorhand bestellen. Dus nodig je maten of vriendinnen een keer uit en kom maar af. Meer informatie op onze facebookpagina.

Singalong:
Vanavond zingen we in samenwerking mat De Ploter samen. Want muziek brengt mensen dichter bij elkaar, en je hoeft niet per se talent te hebben. Enkele vaste muzikanten begeleiden de avond, maar neem gerust zelf je instrument mee. 
Elke stijl, elke aanvraag kan, van ABBA tot Zebrahead, van Beyoncé tot Will Tura. We projecteren de teksten (en akkoorden) op een scherm en we zingen uit volle borst.

Hoedconcerten:
Een coverband met nummers uit de jaren ’70, ’80, ’90 of nillies, een Ierse folkband of een startende band die een try-out wil doen? Wel dat kan bij ons in het Plotercafé. Er zijn enkele lege ruimten in de drukke agenda van het cultuurcentrum en die vullen we graag op met een concert!
Voor elk wat wils, plezier gegarandeerd. Na het optreden gaan we rond met de hoed en dit geld is integraal voor de band!

Bezoek onze website:
Alle info, reservaties en updates kan je makkelijk vinden op onze nieuwe website!